Maatregelen tegen corona vires

Dinsdag, 31 maart 2020

Beste leden, vissers, Door het corona virus zal de ALV verplaatst worden naar later in het jaar. Zodra het kabinet het weer verantwoord vindt zullen we deze via de site bekend maken. Alle wedstrijden zullen in ieder geval tot 1 juni 2020 niet gevist worden. Vergaderingen zullen in deze periode ook geen plaats vinden Voor vragen, opmerkingen kun je een mail sturen naar riemsdijk@upcmail.nl. Ik zal in overleg met mede bestuursleden hierop zo snel mogelijk reageren. Houdt de 1,5 meter aan en ga niet met groepen bij elkaar staan. Sterkte in deze moeilijke tijden Namens het bestuur van TOG.