Feestavond uitreiking prijzen jeugd, senioren

Zondag, 6 oktober 2019

Op zaterdag 2 november 2019 vind de jaarlijkse feestavond van TOG plaats in het Bolwerk Zuidbroek. De opzet is gewijzigd ten opzichte van afgelopen jaren. De Jeugd feestavond wordt gecombineerd met de prijsuitreiking van alle competities.

De prijzen moeten persoonlijk afgehaald worden. Prijzen die niet afgehaald worden gaan terug naar de vereniging.
De jeugdcommissie zal de organisatie op zich nemen met hulp van een aantal vrijwilligers
De aanvang is om 19.00 uur en uiterlijk om 10.00 uur zal het officiele gedeelte afgerond worden.
Iedereen is welkom, vissers, vrouwen, kinderen, opa"s, oma"s,vrienden en bekenden.
We gaan er met ons allen een mooie avond van maken.

Bestuur TOG