Parkeren IJssel Veesen

Zondag, 6 oktober 2019

Onderstaand bericht ontvingen wij via de mail. Willen jullie de wedstrijdleiding vragen om zoveel mogelijk rekening te houden met onderstaand ongemak wat de buurtbewoners ervaren op onderstaand omschreven locatie. Ik weet niet precies waar dit uiteindelijk toe kan gaan leiden, maar om een parkeerverbod langs dat traject zitten wij en jullie niet te wachten.

Goedendag

Ik wil u vragen om meer controle te houden op het parkeren van de auto.s langs de IJsseldijk in Veessen die daar geparkeerd worden door vissers..

Vooral bij de afrit naar de Smeestraat .daar staan vaak auto.s zodat wij niet de draai kunnen maken om van en of de IJsseldijk te kunnen..

Ook bij ons groepje huizen..